U Zagrebu i Krapinskim Toplicama održan je prvi susret partnera u okviru projekta ENHANCED TOOLS FOR CREATING EQUAL OPPORTUNITIES IN EDUCATION FOR PUPILS WITH DISABILITIES.

Nositelj projekta je Carnet u partnerstvu s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Gradom Reykjavik-om (Odjel za djecu i mlade) i Fakultetom za elektrotehniku i računarstvo  (Sveučilište u Zagrebu).

Projekt će trajati tri godine. Glavni cilj projekta je podići razinu znanja stručnjaka u području asistivne tehnologije te opremiti 34 ustanove koje sudjeluju u projektu različitim uređajima kojima se potiču komunikacija, jezične sposobnosti, govor ili olakšava učenje.

U projektu ispred ERF-a sudjeluju: izv.  prof. dr. sc. Renata Pinjatela (voditeljica), prof. dr. sc. Zrinjka Stančić, izv. prof. Jasmina Ivšac Pavliša, asistentice Klara Popčević i Ana-Marija Bohaček, stručna suradnica Sana Čačko te Ivana Vinceković, mag. rehab. educ., novozaposlena stručna suradnica. Na prvoj radionici predstavljene su sve partnerske ustanove te je organiziran posjet Centru za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice.