Poziv za roditelje na sudjelovanje u istraživanju "Suosjećajnost prema sebi i psihološka dobrobit roditelja djece s komunikacijskim odstupanjima"

Dragi roditelji!

Ovim putem molimo Vas za sudjelovanje u istraživanju. Istraživanjem se želi utvrditi utjecaj suosjećajnosti prema sebi na psihološku dobrobit roditelja djece s komunikacijskim odstupanjima. Produbljivanje znanja o važnosti i značaju suosjećajnosti prema sebi na psihološku dobrobit može dovesti do važnih spoznaja o zdravijem funkcioniranju roditelja djece s komunikacijskim odstupanjima.

Istraživanje se provodi isključivo u okviru izrade specijalističkog rada psihologinje, studentice poslijediplomskog specijalističkog studija Rane intervencije u edukacijskoj rehabilitaciji, Tanje Babić Franjkić, mag. psych., pod mentorstvom izv. prof. dr. sc. Josipe Mihić. Ovo istraživanje se odnosi na roditelje djece s komunikacijskim odstupanjima u dobi do 7 navršenih godina.

Vrijeme koje je potrebno za ispunjavanje upitnika iznosi 15 do maksimalno 30 minuta. Sudjelovanjem u ovom istraživanju niste izloženi nikakvom riziku. U svakom trenutku možete odustati od istraživanja, ali bismo Vas molili da upitnik ispunite do kraja. Rezultati će se analizirati na grupnoj razini, što znači da je ispunjavanje u potpunosti anonimno.

Kao mali znak zahvalnosti za Vaše vrijeme i trud, tri sretna sudionika istraživanja dobit će poklon na svoju kućnu adresu. Sudjelovanje u nagradnom izvlačenju nije obavezno. Ukoliko želite sudjelovati u nagradnom izvlačenju, na kraju obrasca moći ćete kliknuti na link na kojem možete ostaviti svoju mail adresu na koju Vas možemo kontaktirati. Pritom napominjemo da se na ovaj način Vaša mail adresa ne može dovesti u vezu s Vašim odgovorima. Nagradno izvlačenje bit će 30. ožujka 2022.g. nakon čega ćemo Vas kontaktirati ukoliko ste baš Vi sretan/na dobitnik/ica.

Za sva dodatna pitanja ili komentare o istraživanju, slobodno se obratite voditeljici istraživanja na mail: tanjababicc@gmail.com.

Istraživanju pristupite ovdje.