Redovito pratite našu web stranicu kako biste saznali novosti koje smo pripremili s ciljem da vam pružimo podršku na osobnom, akademskom i karijernom planu.

Izmjene u provođenju predmeta Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom

Od sljedeće akademske godine 2023./2024. uvode se izmjenu u provođenju predmeta Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom.


Read More

Poziv na interaktivno predavanje “Što planiraš nakon faksa?”

Predavanje Vještine upravljanja karijerom 25. 4. 2023. - ulaganje u vlastitu karijeru tijekom studentskih dana dokazano povećava zapošljivost nakon fakulteta i povećava vjerojatnost uspješne…


Read More

Poziv na predavanje vezano uz vještine upravljanja vremenom

Poziv za prijave na predavanje vezano uz vještine upravljanja vremenom: A kako da sve stignem kada ne mogu poduljiti dan?


Read More

Održan ERASMUS+ Info dan za studente

Erasmus info dan - održano predavanje o aktualnom Erasmus+ natječaju za razmjenu studenata u 2023./2024. Natječaj je otvoren do 2. 3. 2023.


Read More

ERASMUS+ Info dan za studente 2023

Erasmus+ studijski boravak - informativno predavanje, ponedjeljak 20. veljače 2023. u 13 sati, dvorana P10.


Read More

Izborni predmet „Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“

Informacije o sveučilišnom izbornom predmetu „Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“ dostupnom studentima Sveučilišta u Zagrebu na preddiplomskoj, diplomskoj ili poslijediplomskoj razini…


Read More

Interaktivno predavanje: Efikasno učenje – istina ili mit?

Članice KARPO tima Sanja Radić Bursać i Lucija Lamešić su 25. siječnja 2023.g. održale predavanje „Efikasno učenje – Istina ili mit?“.


Read More

Koje aktivnosti smo do sada proveli?

Kabinet je svečano otvoren 17. listopada 2022. godine. Na otvorenju je predstavljen rad i planirane aktivnosti Kabineta, a prof. dr. sc. Nataša Jokić Begić održala je zanimljivo i inspirativno…


Read More